tiistai 2. syyskuuta 2008

Onko tämä mosaic?

Hiekkaoliivin viikon teema on "mosaic". Aihe on vaikea, koska sitä ei ole rajattu tarkemmin vaikkapa "Syksyksi" tai joksikin muuksi. Mosaiikkihan on pienistä paloista koottu teos.

Tällaiseen abstraktiin nappimosaiikkiin päädyin, koska minulla on runsas nappivarasto. Osa napeista jopa perittyjä. Vieläkin otan hyvälaatuiset napit talteen roskiin menevistä vaatteista. Onkohan tämä taipumus periytyvää? Noistakin napeista tulee muistumia lapsuuteen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on järkyttävät nappivarastot. Kotoakin perin äidin nappilaatikon ja omia on kertynyt ja kertyy.
Pahinta on, etten tahdo edes raskia käyuttää niitä!

Anonyymi kirjoitti...

Olet kivasti keksinyt koristella kortin noin :)

asa kirjoitti...

Huomasit varmaan lukutikku, kuinka kuluneita napit olivat, en minäkään tässä parhaimpia raaskinut käyttää.

Kiitos silkku vierailustasi!:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos käynnistä sivuillani - tulinpa vastavierailulle. Tutun näköisiä nappeja tässä, väriltään ovat minulla vain punaisia...enimmäkseen. Napit ovat kiehtova elementti, tulee mieleen leikki, jossa lapsena nappeja liu'uteltiin kait Veikko Kankkosen innoittamana pitkin kaulinpulikan sitä leveää lautaa.

asa kirjoitti...

Ai, tuollaisesta nappitempusta en ole kuullutkaan Päivi. Veikko Kankkosen muistan teeveestä, hänellä oli sellainen tupsupipo päässä. Oli kiva katsella mäkihyppyjä. Aina ihailemani Veikko Kankkonen voitti.:)

Napeilla leikittiin paljonkin lapsena. Esimerkiksi karhulankaan pujotettiin isohko nappi, langan päistä pyöritettiin nappia ja sellainen viihdytti hetken.