lauantai 20. syyskuuta 2008

Ei todellakaan ollut helppoa

kuvata sinänsä helppoa aihetta HELPPO. Sehän on valokuvatorstain viikon teema. Taitoni eikä kameranikaan ole parhaimpia. Varmaan tällä kamerallani toki joku taitavampi olisi saanut aiheestani paremman kuvan. Kuvausvinkkejä otetaan ilomielin vastaan! En tiedä ymmärtääkö näistä kuvista kukaan edes mitään? Vihjeeksi sanon kyseessä olevan lapsuuteni yksi helppo viihdyke mikä löytyi joka kodista! Lisäksi olen aiemmin kertonut jo tässä blogissa tästä lelusta. Pakko oli julkaista kaksi kuvaa, muutoin tuskin aihe valkenisi monillekaan.



6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nappihyrräjuttu jotenkin tuttu. Viimeksi olen tainnut tuollaista pyörittää vuonna -62. Eikös tuo pidä melkoista ääntäkin. ;-)

asa kirjoitti...

Ehkä jo tuona vuonna minäkin osasin tuon tempun. Piti muuten hiukan miettiä miten se meni! Lapseni tuossa tuota pyörittää nyt.

Ei välttämättä, ei minusta! Taidat muistella äänekästä pirunviulua, tuttu sekin lapsuudesta.:)

muoriska kirjoitti...

Vai näyttää pahalta, no ei haise ja toimii.. tuo oli ennen kuin kerkesin lisätä kuoriketta ja möyhiä. Kompostoinut olen lapin pakkasissa n. 12 vuotta, ja on ollut sisäkompostikin nuorempana.
Vanhempien luona on kompostoitu aina.
Ja niin paljon mielummin lajittelisin loppujätteetkin.. kuin heittäisin ne sekajätteisiin.

Marja-Leena kirjoitti...

Muistan minäkin tuon nappivempaimen. Aika hiljainen suhisija, mutta kiva. Oli halpa lelu lapsille. Maalla kun lelukauppojakaan ei ollut joka nurkan takana. Helppo antaa lapsille huviksi.

Terkuin Marja-Leena alias Spektri

asa kirjoitti...

Pekka on oikeassa tuossa nappihyrrässä tärkeää oli myös ääni, etenkin pojille - oletan, keskustelin tuosta lelusta miehen kanssa ja samaa hänkin sanoi kuten sinä Pekka! Minä kiinnitin enemmän huomiota siihen mitä näin kun nappi pyöri.

Uskon muoriska sinun osaavan kompostoinnin salat, itsekin olen pitänyt kompostia, se ei ole lainkaan vaikea homma.

Hei Marja-Leena muistakaamme näytttää tämä nappivemapain myös tuleville polville.

Anonyymi kirjoitti...

Helppoa lapsille. Musta karhunlanka oli naruksi parasta. Se piti saada pyörimään niin kovaa, että kuului selvä hurina, eli vauhti ja ääni oli tärkeetä :) Olinpas unohtanut...tuon esittelenkin lapsille hetimiten!
Kiitos hyvästä idiksestä :)