perjantai 22. elokuuta 2008

Niin keskeneräistä kaikki



Valokuvatorstai on harrastelijoiden ja jopa puoliammattilaisten/ammttilaisten valokuvablogi, minne voi lähettää otoksiaan arvioitaviksi tai muuten vinkkejä saadakseen samaa harrastavien runsaalta joukolta.

Nykyisinhän ihmiset harrastavat paljon valokuvaamista, kiitos digikameroiden, joilla kuvaaminen on edullista ja helppoa. Kameroita onkin monentasoisia, valokuvaus on tavallaan välineurheilua.

Tämän kuvan tilanne oli herkullinen, varikset pitivät hupaisaa kokoustaan Kalajoen turistikeitaan Hiekkasärkkien rantatörmällä. Taustalla on vielä keskeneräinen lukuskerrostalo lomailijoille. Korkeatasoisia lomahuviloita sinne näyttää nousevankin, kuin sieniä sateella. Valitettavasti en tuolloin vielä hallinnut kamerani kaikkia niksejä, niinpä kuvan laatu on kehno. Lisäksi olin liian kaukana kohteesta, eikä kamerani zoomi riittänyt parempaan tulokseen tuolloin. Varmaan riittävät perustelut osallistua teemaan keskeneräinen.

9 kommenttia:

kipi kirjoitti...

Kuvasi on kaunis! Ainakin minun silmääni miellyttää.. juuri tuo sininen maisema. :) Blogisi ulkoasu on harmooninen ja kaunis sekä Sinulla on mielenkiintoisia vanhoja malleja otettuna talteen. :)

EiMi kirjoitti...

Kesää on vielä jäljellä, mutta kohta talvikin koittaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuvahan tuo on, rakennuksen jättäminen pienemmäksi onkin oikeastaan valintakysymys. Tuossa korostuu enemmän se luminen maisema ja kaislat. :-)

asa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Totuus on, että kuva on laadullisesti huono, mutta idea toki on hyvä. Se on siis oikeasti hyvin keskeneräinen! Valokuvaus on monen tekijän summa. Pitää hallita kamera eli tekniikka, sen on oltava hallussa vaikka olisi pelkkä "blondi", minähän olen oikeasti ristiverinen vaikka sielultani blondi. Lisäksi tarvis olla nopea, tekniikan taitava ja vieläkö omistaisi hyvän kameran - vähintään järkkärin lisukkeineen, niin vot? Mikä olisi kuvia ottaa - hyviä sellaisia! Ehkä ennen kuolemaa!:) Kohta minulla on kunnon kamera - järkkäri!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vastaus haasteeseen. Kuvakin on ihan hyvä nimenomaan tässä yhteydessä :)

asa kirjoitti...

Kiitos Kari kommentistasi! Etenkin ymmärryksestäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Tähän haasteeseen oikein sopiva kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on paljon kauniimpi vähän utuisena, tulee talven pehmeys ja uneliaisuus hyvin esiin.

Kuvaustaitojen keskeneräisyyttä olisi minun pitänyt esitellä!!

Anonyymi kirjoitti...

Joskus valmistuu, mutta aikaa voi mennä!;)