keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Vauvauutisia vuodelta 1955

Miltä tuntuisi kantaa yhdeksän kuukautta kohdussaan rouva Wanda Krylowin pulskia kaksosia? Keisarinleikkauksella kasoset maailmaan tulivat - eikä ihmekään, sillä painoa kaksosilla oli 5090 g (poika) ja 4020 g (tyttö) yhteensä 9110 g! Lieneepä äiti ollut sangen komea näös viimeisillään. Omat lapseni ovat olleet syntyessään noin kolme ja puolikiloisia, siis normaalipainoisia vastasyntyneitä.

Enpä ole aiemmin moista kuullut, että kaksosilla olisi ikäeroa 48 päivää! Delawaressa syntyneet kaksoset vaiko sisarukset pikemminkin(?) syntyivät samasta äidistä 48 päivän välein. Poika Douglas Lee syntyi 28. tammikuuta ja sisko Deporah Lynn vasta 17. maaliskuuta!

Aika hyvä suoritus äidiltä kuvata itse oma vastasyntynyt lapsensa noinkin pian. Mitähän kuvan poika Ranttilalle tänään kuuluu? Olisipa hauskaa jos sattuisi tämän jutun huomaamaan. Kuvaamassa lastaan on rouva Lippe Ranttila, vastasyntyneen isä on pianisti Ensio Ranttila. Tuohon aikaan eivät isät tai muut sivulliset päässeet synnytyssaliin kuvausta suorittamaan.

PS Niin kyseiset jutut löytyivät vuoden 1955 VIIKKOSANOMISTA.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Martti toimii nykyään ansioituneena pianonvirittäjänä pääkaupunkiseudulla.