perjantai 3. lokakuuta 2008

Kiltti vai tuhma?

Tällä kissan kuvalla osallistun valokuvatorstain viikon teemaan KILTTI.

Tämä kenties kiltti kaupunkilaiskissa vieraili usein luonani viime kesänä kun ovet olivat auki. Kiinnostuksesta seurasin tämän kissan kulkua kodissani, sieppasinpa kamerankin ikuistaakseni hänet. Vaan niin oli vilkas vierailijani ja tämäkin kuva on hieman tärähtänyt. Tämä hassu kissa selvästi ajatteli ryhtyvänsä minun kissakseni jostain syystä. Kuokkavieraani tutki koko huushollin, yritti availla jopa jääkaappia, hyppäsi sängylleni ja ruokapöydällenikin!? Avatessani ulko-oven päästääkseni sen pois ja kotiinsa! Tämä röyhkimys palasi silmänräpäyksessä takaisin luokseni. En minä sille mitään antanut, vain seurasin kiinnostuksella sen touhuja kodissani. Lopulta suorastaan pelkäsin sitä niin häikäilemättömältä se vaikutti.

Oliko kissa kiltti vaiko suoranainen paholainen, joka olisi syönyt minut ellen olisi antanut sille ruokaa? En antanut sille ruokaa, eihän se minun kissani ollut. Kiiltäväkarvaiselta ja hyvinvoivalta näytti tuolloin! Oliko syönyt kaikki linnut ja hiiret?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niinpä näkyy sullakin olevan kissa :)
Kiva kun jätiti kommentin, tulin heti vastavierailulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihana kissa!

t. Sieppeli

Anonyymi kirjoitti...

Se yritti ryhtyä sinun isännäksesi, onneksi et ollut liian kiltti. Kissat ovat ihania, mutta joskus puistattaa kun tuo portaille punatulkun. Se on kissan luonto, vaikka hetken päästä kehrää niin kiltisti.

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen kissa. Ei se kovin kiltiltä vaikuttanut. Sinä olit vähän liiankin kiltti, kun annoit tunkeilijan kodissasi vaeltaa.

Markus Latva-aho kirjoitti...

Meilläkin kävi lapsena kotona joku naapurin kissa. Hauska oranssinvärinen kollikissa ja omapäinen:) Oppivat äkkiä käymään usein kylässä, jos jotain syötävää löytyy.

kipi kirjoitti...

Kissat ovat varsin uteliaita.. ja aika itsepäisiä myös. Jospa hän olikin jonkun kesäkissa ja etsi ihan oikeasti ruokaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Se kait tarjosi sinulle mahdollisuutta päästä sen laumaan. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kissat on aika arvaamattomia kuitenkin, mutta enimmäkseen kilttejä.
Kyselit kuvieni tontuista, valitettavasti en tiedä mistä niitä mahdollisesti saa, nämä yksilöt olivat matkailupuutarhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kissat ovat omapäisiä pikku otuksia, kilttejäkin joskus!

Anonyymi kirjoitti...

En siitä kissojen kiltteydestä tiedä, vaikka osaavat joskus olla todella suloisia.

Hanna kirjoitti...

Veikeän värinen kissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kissat , sanotaan ,valitsee isäntänsä toisin kuin koirat, sun olis kait pitänyt ottaa se kun kerran niin selkeästä valinnan oli tehnyt, tupa-kaappi-siisteystarkastuksenkin talossasi. Hyvä vaan että olit "vähän kiltti".
Kiva käänteinen kiltti-aihe.